kolmapäev, 2. mai 2007

3. peatükk. Cloudia

Cloud oli kogu selle aja mõttetu täis ilmega Kadaj'i & kompaniid jõllitanud. .__.

"AAAA siis," ütles ta ja näppis oma õllepudelilt silti maha. Ta sai selle pudeli küljest lahti ja kleepis endale otsa ette. Cloud vaatas Kadaažile otsa ja ajas silmad kõõrdi. "OU KADAAŽ KUULE," röökis ta üle baari, "HAKKAME KÄIMA..."

Baaris chillivad inimesed kortsutasid kulme ja hakkasid vaikselt minema nihkuma. Tifa jooksis neile järele, tiris neid kiljudes varrukast ja palus neil Cloudi mitte tähele panna.

Aga Cloud vahtis ikka veel Kadaj'le surmtõsiselt otsa.
"... ÜHES TRENNIS!!!!!111 : D" Cloud möirgas naerda ja tagus rusikaga vastu baariletti. "ZOMG, nii hea nali!1111" Baarilett raksatas ja murdus pooleks.

Tifa tormas Cloudi rahustama, aga see ei aidanud. Siis helistas piff Renole, kes oli vahepeal Cloudi isiklikuks psühhiaatriks hakanud. Tšikk käskis Renol rahusteid kaasa võtta ja viie minuti pärast ilmus Reno valges kitlis baari, kaasas kollases kitlis Rude, kes kandis Reno pisikest armsa punase ristiga arstikohvrit. Mõlemal olid lenduriprillid peas.

Cloud naeris ikka veel hüsteeriliselt.

"ANNA SEE FECKING RAHUSTI NOH!!!11 D:" karjus Reno Rude'ile üle kisa. Rude soris kohvris, samal ajal röökides midagi sellest, kuidas ta "tahaks ikka tagasi sinna ööklubisse ettekandjaks". No lõpuks siis leidis Rude suure lilla plaastri ja andis selle herr Psühhiaatrile. Reno rebis plaastri kile küljest ära ja toppis selle Cloudile üle suu. Tüübi karjumine jäi üha vaiksemaks, viimaks kustus see täiesti ja Cloud lösutas vaikselt tõmmeldes baariletil.

Siis helistas Renole Vincent ja käskis tal tagasi minna. Tifa küsis, et mis Vince'il viga on.

"Am, no midagi ei ole pmtslt," ütles Reno. "No fain, on ka, aga see on saladus noh." Ta lükkus Tifale lähemale ja ütles poolsosinal: "Tal on kalduvused. Valele poole."

Noh, pmst tõmbasid Reno ja Rude ka minema ning osside kamp jäi jälle üksi. Mingid külalised olid taas sisse sadanud ja Tifa libises neid teenindades ringi. Cloud tõmbles.

Kommentaare ei ole: